Wrap Your Package!

Betal med Vipps. Visa, Mastercard eller faktura

Gratis frakt uansett hvor mye du handler

Levert hjem i postkassen på 3-5 virkedager

Kundeservice alle hverdager mellom 10-16:00

Fakta om oss

KinksterLife.com eies av RiotCrows AS (Org/MVA: 926 019 074). Vårt mål er å tilby et varierende utvalg av undertøy og tilbehør til gutter og menn. Vi fører merkene Andrew Christian, Addicted, ES collection, Puma, PUMP! Locker Gear, CODE22, Gorilla Wear og Tuf Paris. Vi er alltid på jakt etter spennende brands og undertøy som oftest ikke er å finne i klesbutikker og hos de store kjedene.

Vi har kontor på Gressvik rett utenfor Fredrikstad og sender alle varer fra Norsk lager. Har du spørsmål om varene våre, hvordan du handler hos oss eller vil komme i kontakt med oss, kan du sende oss epost eller ringe oss på hverdager mellom 10:00 og 16:00.

Telefon: +47 464 25 603
Mail: mail@kinksterlife.com

Betal med Vipps, Visa, Mastercard eller faktura med Walley

Å handle på nett skal være trygt! Hos oss på KinksterLife.com kan du betale med Vipps, Visa, Mastercard eller velge å få faktura på handelen. 

Alltid gratis levering når du handler hos oss på KinksterLife

Uansett hvor mye du handler sender vi deg varene helt gratis. Alle varer sendes fra norsk lager og leveres rett hjem i postkassa på 3-5 virkedager.

Størrelsesguide

Size do matters! Vi har laget en størrelsesguide for de ulike merkene våre. Størrelser kan varierer noe fra merke til merke, sjekk guiden eller kontakt oss om du er usikker på størrelsen før du bestiller. 

Trygg e-handel, gratis frakt og rask levering rett i postkassen på 3-5 virkedager

Hos oss handler du enkelt, trygt og får varene raskt levert helt hjem. Du kan betale med Vipps, kort eller velge faktura med Walley. Varene sendes med sporing via Posten/Bring og leveres rett i postkassen. Om annet ikke er oppgitt på produktet er leveringstiden 3-5 dager. Vi sender alle varer fra Norsk lager.

Gorilla Wear
Pump!
Addicted
ES collection
Tof Paris
Andrew Christian
Puma
Locker Gear
0
    0
    Handelkurv
    Handlekurven din er tomTilbake til butikken