Vi tømmer lageret for Puma varer!

Vi tømmer lageret for 2 og 3-pack fra Puma

Onsdag 20 Oktober 2021

Vi tømmer lageret for Puma og har satt prisene ned. 3-pack i sort eller hvitt er Puma Sueded Cotton Boxer. Myke og comfy boxershorts i behagelig bomullsmateriale. God passform som tilpasser seg fint. Midjestrikk med Puma logo. 2-pack er Puma Basic Boxer i myk stretch-trikot og midjestrikk med logo. Dobbel front og god passform.

2-pack t-skjorter fra Puma i sort eller hvitt. Klassiske t-skjorter i bomull med rund hals og god passform.

Dette er varer som ikke blir tatt inn igjen til lager så vi selger til lageret er tomt. Bruk sjansen til å starte tidlig på julegavene 😉 3-pack med boxershorts og 2-pack med t-skjorter leveres i esker.

Rask levering og alltid gratis frakt når du handler fra oss på KinksterLife.com

Betal med Vipps, Visa, Mastercard eller faktura med Walley

Å handle på nett skal være trygt! Hos oss på KinksterLife.com kan du betale med Vipps, Visa, Mastercard eller velge å få faktura på handelen. 

Alltid gratis levering når du handler hos oss på KinksterLife

Uansett hvor mye du handler sender vi deg varene helt gratis. Alle varer sendes fra norsk lager og leveres rett hjem i postkassa på 3-5 virkedager.

Trygg e-handel, gratis frakt og rask levering rett i postkassen på 3-5 virkedager

Hos oss handler du enkelt, trygt og får varene raskt levert helt hjem. Du kan betale med Vipps, kort eller velge faktura med Walley. Varene sendes med sporing via Posten/Bring og leveres rett i postkassen. Om annet ikke er oppgitt på produktet er leveringstiden 3-5 dager. Vi sender alle varer fra Norsk lager.

Pump!
ES collection
Addicted
Andrew Christian
Code 22
Locker Gear
0
    0
    Handelkurv
    Handlekurven din er tomTilbake til butikken